Overview

Alleen met inzicht in het hele traject, kun je onderdelen optimaliseren.

De Statistiekfabriek is gespecialiseerd in 4 deelgebieden, en biedt over die 4 gebieden trainings- en coachingstrajecten aan.

Vanzelfsprekend kunnen onderdelen ook los worden afgenomen. Een specifieke analyse, losse vragen rondom tag management of simpelweg een check op een al eerder gedane implementatie zijn allen mogelijk.

google-optimizer-process
attribution

Web analytics

Voor tijdelijke vervanging of ondersteuning is een belletje genoeg. We werken bij voorkeur op locatie om zo de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Meer informatie »

Implementaties

Of het nu om volledige trajecten gaat of om het instellen van specifieke meetpunten. We schakelen snel en geven gevraagd (en soms ongevraagd 😉 ) advies. Meer informatie »

implementation_proces
ab-testing_generic

Conversieoptimalisatie

AB-testing of splittesting op basis van best practices en analyses. We zijn bekend met meerdere A/B-testing tools. Meer informatie »

Tag Management

We hebben ruime ervaring met implementatie en beheer van Google Tag Manager. Onze aanpak zorgt dat sitesnelheid optimaal is en het overzicht van tags en pixels behouden blijft.  Meer informatie »

gtm

Training en coaching

Met een combinatie van theorie, praktijk en coaching achteraf zorgen we dat analisten, marketeers en IT het optimale uit web analytics en tag management pakketten halen. Meer informatie »

Benieuwd hoe De Statistiekfabriek jouw organisatie kan ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op.