Without data you are just another person with an opinion.

W. Edwards Deming

Waardevolle analyses, heldere rapportages, interessante inzichten.

De Statistiekfabriek is opgericht om organisaties te ondersteunen bij het op een juiste manier verzamelen en gebruiken van data.

Met 8 jaar ervaring aan klantzijde (2jr) en bureauzijde (6jr) heb ik prachtige projecten bij mooie klanten als T-Mobile, FDMG, Yarden, Allsecur en andere mogen leiden. De Statistiekfabriek was voor mij een logische volgende stap; een bureau dat onafhankelijk advies geeft, ondersteunt bij implementaties en helpt bij de ontwikkeling naar een data driven organisatie.

De basis voor een goede datastrategie is de verzameling ervan. Het bekende garbage in, garbage out betekent dat de basis goed moet zijn. Dat betekent ook dat je moet beginnen met een optimale implementatie en na moet denken over de koppeling met andere systemen. Als de basis staat, kun je analyseren, optimaliseren en personaliseren.

De Statistiekfabriek helpt bij al deze onderdelen. Benieuwd naar mijn ervaring, dan verwijs ik je graag naar mijn cv op LinkedIn. Maar neem ook gerust een kijkje op het blog of neem contact op voor een vrijblijvende kop koffie